Kuka?

Sanna Tähtinen

Olen 46-vuotias neljän lapsen (12-, 15-, 20- ja 21-vuotiaat) äiti ja vartijana työskentelevän 47-vuotiaan miehen vaimo Kouvolan Inkeroisista. Perheeseemme kuuluu myös kaksi kissaa, Tihru ja Tipsu sekä coton de tulearin pentu Yeti.

Koulutukseltani olen yo-merkonomi, minkä lisäksi olen suorittanut sosiaali- ja terveydenhuollon sihteerin opinnot. Olen työskennellyt osastonsihteerinä KOKS:n vuodeosastoilla ja röntgenissä sekä terveyskeskusavustajana Keltakankaan terveysasemalla. Vuonna 2012 aloitin palvelusihteerin työt patologian osastolla Pohjois-Kymen sairaalassa ja samaa työtä teen edelleenkin.  Tosin nykyään työpaikkani sijaitsee Kymenlaakson keskussairaalassa Kotkassa, työnantajana on Huslab ja ammattinimikkeeni on osastonsihteeri.  Työsuhteeni aikana olen ollut jaksoittain opintovapaalla ja vuonna 2015 valmistuinkin lähihoitajaksi, osaamisalana lasten ja nuorten hoito ja kasvatus.

Olen toista kautta Kouvolan kaupunginvaltuuston jäsen ja nyt myös liikunta- ja kulttuurilautakunnan puheenjohtaja. Lisäksi olen KSS Energian hallituksen jäsen sekä Kymenlaakson maakuntavaltuuston varajäsen.

Kuten voi päätellä, niin vapaa-ajan ongelmia minulla ei juurikaan ole (ainakaan siinä mielessä, etten keksisi miten vapaa-aikani kuluttaisin).  Liikunta ja perheen kanssa oleminen on tärkeää vastapainoa työlleni ja luottamustoimilleni, onneksi niihinkin sentään jää aikaa.